Ole Thomas Thomassen

Ole Thomas Thomassen (57) gikk på vanlig tran i yngre dager. I voksen alder begynte den aktive pluggen å bli plaget med stive ledd. Etter bruk av Olivita og +Ledd er de svake leddplagene borte, uten å endre livsstil.

Stive og ømme ledd er borte

Ole Thomassen bruker Olivita
Ole Th. “Bollis” Thomassen

– Jeg hadde hørt om Olivita og +Ledd, og begynte å ta «Livets olje» som jeg kaller den.

– Nå har jeg brukt kosttilskuddene over en lengre og har hatt en kjempeutvikling. Stive og ømme ledd som følge av blant annet brytinga er borte. Nå er jeg like kattemyk som jeg var før i tida.

Lett å stå opp om morgenen

Det er lett å stå opp om morran, og jeg kan holde på med det jeg gjør uten plager, enten det er å fiske på sjøen, gå i fjellet eller ta et tak på jobben. 

– Dette skyldes ene og alene Olivita og +Ledd. Jeg har ingen annen forklaring, understreker kristiansunderen.

Aktiv i arbeidslivet

Thomassen styrer Dunlop Hiflex på Løkkemyra i Kristiansund. 57 åringen har syslet i 24 år med fittings, slanger og kuplinger. Kunder og kjentfolk ramler inn døra hver dag hos den lokale kjendisen for å handle eller slå av en prat over en kopp kaffe.

Ole Th. Bollis Thomassen snakker på inn- og utpust, fleiper og hauker om alt og alle. Kjeften er kolåpen. Det er høgt under taket i Industriveien 19 på Løkkemyra. Humør og trivsel i hverdagen betyr mye for Bollis.

 – «Æ trur det er sjelden at folk sjer mæ grinat å sur».

Tidligere bryter

Kallenavnet Bollis kan han takke brytesporten for. Guttungen begynte tidlig å prestere på matta.

– Skulle folk rope hele navnet mitt, Ole Thomas Thomassen, var kampen over. Her måtte trenere og andre ha et kort navn, derfor ble det Bollis. Og det har vært navnet mitt helt siden jeg gikk på folkeskolen. Spør du folk i Kristiansund regner jeg med at det er vanskelig å finne Ole Thomas, men han Bollis finner du, sånn er det blitt, remjer kraftpluggen fra Kristiansund.

På oppslagstavla henger utklipp med bilder og hedersord om brytesportens artigkar fra ballby’n i sumobleie sammen med en japansk kjempe.

– Da vi vant norgescupen i bryting i 1995, ble landslaget invitert til Japan for å være med på sumobryting. Det ble ti dager med inntrykk og opplevelser jeg vil ha med meg resten av livet, sier Bollis i det en ny kunde ramler inn døra.

Siste kundevurderinger

4.4 av 5 stjerner (358 anmeldelser)
Elsa Johansen
25. februar 2024

Abonnement fungerer godt, men lure på om det blir billigere å kjøpe det på Life. Fint om enhetspris kunne stått... Les mer

Elsa Johansen
25. februar 2024

Abonnement fungerer godt, men lure på om det blir billigere å kjøpe det på Life. Fint om enhetspris kunne stått på faktura.

Olivita: Hei, takker for spørsmål. Det lønner seg å abonnere. Ved abonnement er enhetspris pr flaske 239,- kr inkl frakt. Man får 3 flasker i posten hver 2. mnd til kr 718,-.

Brynjulf Måkestad
23. februar 2024

Hei jeg er fornøyd med olivita

Brynjulf Måkestad
23. februar 2024

Hei jeg er fornøyd med olivita

Åsmund Lingrasmo
16. februar 2024

God service

Åsmund Lingrasmo
16. februar 2024

God service

Kampanje

50 % rabatt på første forsendelse og effektgaranti med på kjøpet

Kampanjen har begrenset varighet

Olivita olje naturell +Ledd
Nå er vi kvitt leddplagene våre
“Nå er vi kvitt de svake leddplagene våre”

Oddbjørg og Bjørnar Kraknes, Kongsberg

Randi Bushmann bruker Olivita
“Smører knærne mine”

Randi Bushmann, Tromsø

Inger Bredahl bruker Olivita
“Jeg vil absolutt anbefale til de som har svake leddplager”

Inger Bredahl, Stavanger