Gunn Opdal Sætran

Gunn Odal Sætran bruker Olivita
Gunn Opdal Sætran

Gunn Opdal Sætran (55) fra Namsskogan i Trøndelag har lenge vært plaget med stive og ømme ledd. Med hobbyer som håndarbeid og strikking ble leddplagene etterhvert en utfordring.

Slet med stive og ømme ledd

– Jeg har gått å vært stiv og øm i leddene hele døgnet, forteller Gunn.

Hun forteller videre at hun ble tipset om Olivita og +Ledd av en venninne som i utgangspunktet var litt skeptisk. Gunn valgte også å prøve det, og etter at hun begynte med produktet har hun også blitt bedre i leddene.

– Jeg har hatt veldig god effekt av det. Jeg sliter mye med svake leddplager og stive og ømme ledd. Dette har blitt mye mildere.

Allerede etter 14 dager merket hun forskjell

– Jeg hadde mindre stive og ømme ledd og var også blitt smidigere i leddene. Jeg klarte å gå ut på turer. Før kunne jeg nesten ikke bevege meg, forteller Gunn.

Økt livskvalitet med Olivita og +Ledd

Selv om hun fortsatt er ufør og ute av stand til å jobbe, opplever Gunn nå økt livskvalitet etter at hun begynte på Olivita og +Ledd.

– Jeg har fått en hverdag som ikke er preget av stive og ømme ledd. Egentlig har jeg på mange måter fått en ny kropp, sier hun.

– Det er mange som ikke tror på slike ting, og jeg har prøvd det meste. Olivita og +Ledd er faktisk det eneste som har hjulpet meg, forteller Sætran.

Anbefaler Olivita og +Ledd til andre med svake leddplager

Derfor anbefaler nå Gunn Olivita og +Ledd pakken til andre som er i lignende situasjon som henne.

– Jeg anbefaler det virkelig til alle som har stive og ømme ledd og svake leddplager. Olivita og +Ledd er et kjempeprodukt, og jeg anbefaler det virkelig. Ser jeg at jeg for lite igjen får jeg litt panikk og håper det rekker til før den nye forsendelsen, sier hun og ler.

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Kampanje

Effektgaranti og 50 % rabatt på første forsendelse

Merker du ikke effekt på dine ledd får du alle pengene tilbake.

Olivita naturell og +Ledd, muskler og skjelett