+Ledd, muskler og skjelett

+Ledd er vårt spesialprodukt for ledd, muskler og skjelett, og tas i kombinasjon med Olivita omega-3. +Ledd inneholder: Gurkemeie, Magnesium, Vitamin B12, Nypekstrakt , Vitamin C og Mangan

Vitenskapelig bevist effekt på ledd, knokler, bindevev og kollagendannelse.

Helsefordeler:

Opprettholder sunne og smidige ledd.

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne og smidige ledd

Styrker bindevev og kollagendannelse

Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon

Opprettholder normal muskelfunksjon

Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon

Reduserer tretthet og utmattelse

Vitamin B12 og vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12, magnesium og mangan bidrar til normal energiomsetning
Vitamin B12 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer.

Ingrediensene kan gi mer energi gjennom å redusere tretthet og utmattelse. Resultatet av å ha overskudd, i kombinasjon med mer smidige ledd, gjør at man kan være i mer aktivitet. Fysisk aktivitet er en suksessfaktor for å unngå svake leddplager og stive og ømme ledd.

Beskytter cellene mot oksidativt stress

Oksidativt stress kan enklest forklares som når du deler et eple i to, så vil eplet etter kort tid bli brunt. Dette skyldes at luft kommer til og starter nedbrytningsprosessen av eplet. Ved å tilføre antioksidanter, mineraler og vitaminer, f.eks ved å smøre sitronsaft på eplekjøttet, reduseres nedbrytningsprosessen og eplet kan holde seg friskt i mange timer.

Det samme skjer i kroppen din med cellene dine og derfor er det viktig med overskudd av de rette næringsstoffene. Oksidering oppstår og påvirkes av dagligdagse faktorer som: Røyking, Dårlig kosthold, Stress, Soling, Økende alder. Mineralet mangan og vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Ingredienser:

+Ledd er utviklet og produsert i Norge. Råvarene er av ypperste kvalitet og produsert etter farmasøytisk standard (GMP). Vi garanterer dermed at våre produkter er rene og optimale for din helse.

Alle påstander om ingredienser og helse som fremstilles er basert på vitenskapelige studier godkjent av det Europeiske Mattilsynet (EFSA) og er således etterprøvbare.

Les mer om hver ingrediens:

Bestill Olivita og +Ledd kombinasjon

  • Introduksjonstilbud 50 %:
    Nå 349,- for 2 mnd. dose = 3 enheter Olivita og 1 boks +Ledd. Deretter levering annenhver måned til 698,- Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett. Leveres i din postkasse. Effektgaranti! Merker du ikke effekt på dine ledd, får du alle pengene tilbake.
  • (PS: +Ledd kommer i tablettform)
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
  • Send bestilling