Henny Klægstad

Henny Klægstad bruker Olivita
Henny var preget av et liv med hardt arbeid

Henny (88) vokste opp som gårdsjente et lite stykke utenfor Tromsø. Med en invalid mor, far og brødre på havet var Henny preget av et liv med hardt fysisk arbeid.

Har brukt Olivita i mange år

-Jeg tar en stor spiseskje hver dag til frokost og har gjort dette i snart 15 år, forklarer 88-åringen. Selv om jeg har prøvd lignende produkter før, er Olivita det produktet som har gitt meg best effekt, sier Henny Klægstad.

Kan ikke være uten Olivita

-Det er noe spesielt med Olivita, jeg har tidligere prøvd tran, men det er ikke like helsebringende. Ikke for meg i alle fall. Jeg kan ikke være uten den, jeg merker jeg blir sterkere av Olivita.

Gikk tom, ble stiv i leddene

– Jeg kjente på hvordan hverdagen var uten Olivita da jeg gikk tom etter å ha vært på reise til Kanariøyene. Jeg merket at jeg var stiv og øm i leddene av å gå i trappene. Kan det være Olivita? Tenkte jeg. Så jeg dro å kjøpte Olivita og etter 14 dager var det borte.

En kombinasjon av Olivita, kosthold og aktivitet

Henny er klar på at det er viktig med et næringsrikt kosthold og fysisk aktivitet i tillegg til Olivita. Hun får mange kommentarer fra venninnene sine om at de har bitt seg merke i hennes aktive livsstil.

– Jeg mener selv kombinasjonen av Olivita, moderat trening og godt kosthold er forklaringen på at jeg kan være aktiv slik jeg selv ønsker. Og det uten å måtte slite med stive og ømme ledd lengre, stråler Henny.

Andre kunders erfaringer

4.5 av 5 stjerner (368 anmeldelser)
Johannes Landmark
7. august 2021

Eg meiner at ledd og muskulatur særleg knytta til kne og aksler, er meir bevegelege. Eg har god tru på... Les mer

Johannes Landmark
7. august 2021

Eg meiner at ledd og muskulatur særleg knytta til kne og aksler, er meir bevegelege. Eg har god tru på Olivita då eg ser den inneheld fettsyrer, vitaminer o.a. som me treng, og som det ofte er litt for lite av i koshaldet.

Olivita: Takk for din tilbakemelding. Flott å høre at leddene er blitt mer bevegelige. Vi har mange som rapporterer om det samme. Det viktigste med Olivita er at den er omega-3 fra selolje og er rik på antioksidanter fra olivenolje. Antioksidantene beskytter omega-3 fettsyrene fra å harskne og olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Mona Wisløff Vonheim
15. april 2021

Jeg var stiv og øm i tomlene. Har jobbet som frisør 40 år, og begynte å merke ømheten tomlene under... Les mer

Mona Wisløff Vonheim
15. april 2021

Jeg var stiv og øm i tomlene. Har jobbet som frisør 40 år, og begynte å merke ømheten tomlene under enkelte behandlinger på jobb. Startet med Olivita og stivheten i tomlene ble borte. Går det lang tid hvor jeg ikke tar Olivita, kommer stivheten litt tilbake. Jeg er meget fornøyd med Olivita. ( har et lager på Olivita , fint hvis dere kan utsette utsending med 2 mnd.)

Olivita: Hei Mona. Takk for tilbakemelding 🙂 Glad for at Olivita virker mot dine stive og ømme ledd. Går fint å utsette neste forsending 🙂

Rita Helene Lunde
14. april 2021

Har fått mye bedre knær ved bruk av Olivita Les mer

Rita Helene Lunde
14. april 2021

Har fått mye bedre knær ved bruk av Olivita

Olivita: Veldig glad på dine vegne 🙂

Godkjente helsefordeler

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Olivita er patentert og har dokumentert effekt basert på resultater av 20 års forskning. Alle påstander om helse som fremstilles på vår hjemmeside er basert på vitenskapelige studier godkjent av det Europeiske  Mattilsynet (EFSA) og er således etterprøvbare.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Mangan og vitamin B12 bidrar til normal energiomsetning.

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Har du ikke merket effekt på ledd eller muskler innen 1 år, får du alle pengene tilbake.

Produksjonen av våre tilskudd skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler.

Magnesium og vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.

Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita. Mangan og vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Magnesium, vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Vitamin D, B12 og C bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og bidrar til å opprettholde normale knokler.

Bestill Olivita +Ledd