“Jeg merker jeg blir sterkere av Olivita”
Henny Klægstad

Henny (88) vokste opp som gårdsjente et lite stykke utenfor Tromsø. Med en invalid mor, far og brødre på havet var Henny preget av et liv med hardt fysisk arbeid.
Har brukt Olivita i mange år
-Jeg tar en stor spiseskje hver dag til frokost og har gjort dette i snart 15 år, forklarer 88-åringen. Selv om jeg har prøvd lignende produkter før, er Olivita det produktet som har gitt meg best effekt, sier Henny Klægstad.
Kan ikke være uten Olivita
-Det er noe spesielt med Olivita, jeg har tidligere prøvd tran, men det er ikke like helsebringende. Ikke for meg i alle fall. Jeg kan ikke være uten den, jeg merker jeg blir sterkere av Olivita.
Gikk tom, ble stiv i leddene
– Jeg kjente på hvordan hverdagen var uten Olivita da jeg gikk tom etter å ha vært på reise til Kanariøyene. Jeg merket at jeg var stiv og øm i leddene av å gå i trappene. Kan det være Olivita? Tenkte jeg. Så jeg dro å kjøpte Olivita og etter 14 dager var det borte.
En kombinasjon av Olivita, kosthold og aktivitet
Henny er klar på at det er viktig med et næringsrikt kosthold og fysisk aktivitet i tillegg til Olivita. Hun får mange kommentarer fra venninnene sine om at de har bitt seg merke i hennes aktive livsstil.
– Jeg mener selv kombinasjonen av Olivita, moderat trening og godt kosthold er forklaringen på at jeg kan være aktiv slik jeg selv ønsker. Og det uten å måtte slite med stive og ømme ledd lengre, stråler Henny.
Andre kunders erfaringer
4.6 av 5 stjerner (556 anmeldelser)Godkjente helsefordeler

Bra for hjertet
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Patentert
Olivita er patentert og har dokumentert effekt basert på resultater av 20 års forskning. Alle påstander om helse som fremstilles på vår hjemmeside er basert på vitenskapelige studier godkjent av det Europeiske Mattilsynet (EFSA) og er således etterprøvbare.

Bra for brusk og bindevev
Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

God for skjelettet
Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Opprettholder energi
Mangan og vitamin B12 bidrar til normal energiomsetning.

Sunne, smidige og sterke ledd
Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Effektgaranti
Har du ikke merket effekt på ledd eller muskler innen 1 år, får du alle pengene tilbake.

Norsk produsert etter strenge krav
Produksjonen av våre tilskudd skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler.

God for musklene
Magnesium og vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.

Motvirker oksidativt stress
Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita. Mangan og vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Reduserer tretthet og utmattelse
Magnesium, vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

God for immunforsvaret
Vitamin D, B12 og C bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Blodomløp
Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Immunforsvar og ledd
Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og bidrar til å opprettholde normale knokler.