– Skapt av naturen, formet av forskning –

Olivita er et omega-3 kosttilskudd for hjerte, ledd og immunforsvar. Det har en patentert kombinasjon av selolje, antioksidanter og vitamin D.

Du kan føle deg trygg på at Olivita har dokumenterte helseeffekter. Er du opptatt av kvalitet, er Olivita kosttilskuddet for deg.

Inneholder: Omega-3, antioksidanter og vitamin D

  • Patentert omega-3 kosttilskudd, inspirert av middelhavs- og inuittdietten
  • Basert på 20 års forskning
  • Eneste av sitt slag i Norge
  • Leveres som kapsler eller i flytende form med 3 ulike smaksvarianter

Tilbud akkurat nå: 50 %

Helsefordeler:

Bra for hjertet

Norske helsemyndigheter anbefaler inntak av omega-3 på mellom 1.000 og 2.000 mg hver dag. En dagsdose flytende Olivita gir deg ca. 1.300 mg omega-3. Omega-3 bidrar til hjertets normale funksjon. Den positive effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA.

God for blodomløpet

Olivita inneholder store mengder antioksidanter fra kaldpresset olivenolje og olivenbladekstrakt. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje eller en dagsdose Olivita.

Bra for immunforsvaret

Å ta vare på immunsystemet er viktig hele året. Dette er spesielt viktig for eldre fordi immunsystemet utsettes for større påkjenninger. Olivita dekker ditt daglige behov for vitamin D. Vitamin D bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

God for ledd og knokler

Olivita inneholder rikelig med vitamin D, og vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.

Olivita er patentert og har dokumentert effekt basert på 20 års forskning og 9 kliniske studier på mer enn 1200 personer

Les mer om ingrediensene:

Olivita er utviklet og produsert i Norge.

Råvarene er av ypperste kvalitet og produsert etter farmasøytisk standard (GMP). Vi garanterer dermed at våre produkter er rene og optimale for din helse.

Alle påstander om ingredienser og helse som fremstilles er basert på vitenskapelige studier godkjent av det Europeiske Mattilsynet (EFSA) og er således etterprøvbare.

Tilbud akkurat nå: 50 %

Kun kr 274,- for 2 måneders dose

  • Introduksjonstilbud 50 %
    Nå 274,- for 2 mnd. dose = 3 enheter Olivita. Leveres i din postkasse. Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett. Motta deretter Olivita annenhver måned til 548,-
  • Vi fant ikke dette nummeret i 1881-databasen. Det kan være registrert som privat, bedrift eller reservert fra nummeropplysningen 1881. Fyll ut feltene manuelt.
  • Har du ikke e-post. Ring 464 33 000 (man-fre 0830-1600)