Bilde av kostilskudd for ledd +ledd. Svart liten boks med tabletter.

I 2020 lanserte vi +Ledd for første gang og produktpakken med Olivita og +Ledd ble fort en bestselger. I likhet med andre så har Olivita også blitt rammet av uroen i verden, noe som har ført til at det ikke har vært mulig å få produsere i takt med forespørselen. Den høyt elskede +Ledd har vært savnet og vi kan fortelle at +Ledd endelig er tilbake!

Nå som +Ledd er tilbake, hvordan får jeg tak i den?

Har du allerede et løpende abonnement som inkluderer +Ledd, så vil du få +Ledd ved ordinær sending. Dette er for å unngå at du går tom for +Ledd eller Olivita oljen før neste forsendelse. Den optimale effekten med +Ledd oppnår du sammen med Olivitaoljen. For å forhindre at du går tom for et av produktene før neste forsendelse vil du få det med ordinær utsendelse. Abonnerer du kun på Olivita, men ønsker å legge til +Ledd i ditt abonnement så kan du gjøre det her.

Bor du i Tromsø har du derimot muligheten til å kjøpe både Olivita og +Ledd hos vårt utsalgsted. Derfor vil alle kunder som handler i butikk ha muligheten til å kjøpe hos vårt utsalgssted i Tromsø.