Olivita, livets olje

Olivita består av det beste fra inuittdietten og middelhavsdietten. Råvarene er omega-3 fra selolje, kaldpresset olivenolje og olivenbladekstrakt, rik på antioksidanter.

To helsefremmende komponenter

Omega-3 fra selolje er etterhvert blitt en kostbar råvare på grunn av at etterspørselen er større enn tilbudet.

Vår kaldpressede olivenolje og olivenblad ekstrakt er nøye utvalgt på grunn av sitt høye innhold av potente antioksidanter. Olivenoljen kommer fra Spania og er av ypperste extra virgin kvalitet.

I og med at Olivita består av to helsefremmende komponenter, omega-3 fra selolje og antioksidanter og vitaminer fra kaldpresset olivenolje og olivenbladekstrakt, blir det derfor feil å sammenligne produktene med andre rene omega-3 kosttilskudd prismessig.

Sammenligne ved å kjenne effekten

Det beste måten å sammenligne på er ved å kjenne effekten selv, enten det er på ledd, immunforsvar eller generell kroppsfølelse.

Sammenligne mengden Omega-3

Skal man legge pris til grunn bør man sammenligne mengden omega-3 i produktene. Ved inntak av anbefalt daglig dose Olivita får du i deg:

Ca. 15 ml olje, som er 1.350 mg omega-3, hvorav:

  • EPA: 365 mg
  • DHA: 470 mg
  • DPA: 190 mg

6 kapsler, som er 600 mg omega-3, hvorav:

  • EPA: 160 mg
  • DHA: 210 mg
  • DPA: 84 mg

I tillegg får du i deg rikelig med helsebringende antioksidanter.

15 ml olje og 6 kapsler gir deg 5 mg polyfenoler (hydroksytyrosol) tilsvarende 20 g extra virgin olivenolje.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og bidrar til å opprettholde normale knokler.

Olivita er patentert og har dokumentert effekt basert på resultater av 20 års forskning. Alle påstander om helse som fremstilles på vår hjemmeside er basert på vitenskapelige studier godkjent av det Europeiske  Mattilsynet (EFSA) og er således etterprøvbare.

Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.