Olivita som selges over disk fra Sunkost
Olivita kapsler i butikk

1. Anbefalt dagsdose

For best effekt anbefales dagsdose på 15 ml eller 6 kapsler Olivita.

Olivita består av 2 naturlige oljer og ikke konsentrater. Derfor anbefales en slik mengde for at man skal få i seg nok av virkestoffene, slik at man oppnår ønsket effekt.

Anbefalt dagsdose for +Ledd, muskler og skjelett er 1 svelgetablett.

2. Innta sammen med mat

Ta dagsdosen sammen med et måltid.

Du kan også dele opp dagsdosen hvis du ønsker det.

3. Om smaken

Du kan merke at oljen gir en pepperaktig ettersmak eller «river» litt i halsen. Det skal være slik.

Det er antioksidantene fra den kaldpressede olivenoljen og olivenbladekstraktet som gir denne karakteristiske ettersmaken. Det er et sunnhetstegn.

Du må gjerne kombinere Olivita ett glass med melk, Biola, juice etc.

4. Oppbevaring

Oppbevar gjerne den åpnede flasken på kjøkkenbenken.

Oljen kan fint stå i romtemperatur inntil 90 dager uten at den blir ødelagt. Dette skyldes at oljen er meget rik på antioksidanter som beskytter omega-3 fettsyrene fra å oksidere.

Oppbevar alternativt i kjøleskapdøren. Der er det varmest i kjøleskapet.

Står den for kaldt, kan oljen bli tykkflytende. Dette skyldes at olivenoljen har frosset. Romtemperer den, så får oljen normal konsistens igjen.

5. Vend flasken

Rist eller vend flasken før du tar din daglige dosen. Seloljen, olivenoljen og olivenbladekstraktet kan skille seg.

Hvis du ikke gjør det kan det påvirke smak og konsistens.

6. Tid før effekt på ledd

Effekt på ledd kan kjennes etter alt fra 2 uker til 12 måneder (og noen ganger lengre).

7. Regelmessig bruk er viktig

Bruk Olivita og +Ledd regelmessig hele året. Produktene er bra for hjerte, blodomløp, immunforsvar og ledd.

Fordeler

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Olivita er patentert og har dokumentert effekt basert på resultater av 20 års forskning. Alle påstander om helse som fremstilles på vår hjemmeside er basert på vitenskapelige studier godkjent av det Europeiske  Mattilsynet (EFSA) og er således etterprøvbare.

Produksjonen av våre tilskudd skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Vitamin D, B12 og C bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Magnesium og vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita. Mangan og vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Mangan og vitamin B12 bidrar til normal energiomsetning.

Magnesium, vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Er det noe du lurer på? Kontakt kundeservice

Telefon 464 33 000

Mandag til fredag
08.30-15.00

kundeservice@olivita.no

Vi svarer e-post
innen 2 virkedager

Grønnegata 78-88

Åpningstider kontor/butikk
08.30-15.00

Brevpost

Postboks 551
9256 Tromsø