Oddbjørg og Bjørnar Kraknes

– Vi var på besøk hos noen venner i Tromsø, som anbefalte Olivita og +Ledd. De hadde blitt mindre stiv og øm i leddene etter at de begynte med det.

Oddbjørg og Bjørnar Kraknes nyter pensjonisttilværelsen
Oddbjørg og Bjørnar Kraknes nyter pensjonisttilværelsen

Leddplagene forsvant gradvis

Ekteparet Kraknes startet med Olivita og +Ledd for en tid tilbake. I dag merker hun stor forskjell.

Vi kjøpte med oss Olivita og +Ledd, og det har vi aldri angret på, forteller Oddbjørg Kraknes (73).

-Jeg har vært forferdelig plaget med bein og knær. Etter at jeg begynte med Olivita og +Ledd har disse plagene gradvis forsvunnet, forteller 73-åringen.

Fikk tilbake nattesøvnen

-Jeg føler det hjelper oss i hverdagen, og jeg har endelig fått tilbake nattesøvnen. Tidligere hadde jeg knapt ei natts søvn uten at jeg måtte opp og gå. Nå sover jeg gjennom hele natten.

Lettere å gå i trapper

-Jeg er fortsatt stiv og øm i knærne, det blir jo aldri helt borte, men det har blitt mye, mye bedre. Tidligere hemmet leddene meg i hverdagen, og spesielt trapper var tøft. Jeg måtte gå med én fot i gangen nedover trappa, erindrer Kraknes.

Nyter aktiv pensjonisttilværelse

Nå smiler imidlertid livet til både Oddbjørg og mannen Bjørnar. Ekteparet bruker tilværelsen som pensjonister godt – og sørger for å få tid til både familie, turer, jobb og Spania-reiser. Såfremt det er mulig i disse tider selvfølgelig.

-Heldigvis er vi frisk både jeg og mannen min. Vi bruker å fleipe med det; vi har egentlig ikke tid til å være pensjonister, ler 73-åringen.

Går regelmessige turer

Begge er aktive medlemmer i seniorgruppen i turistforeningen, og går regelmessige turer med dem. Oddbjørg tar nattevakter i psykatrien, mens Bjørnar jobber i et firma som heter «Bruk en senior».

Med flere barn og barnebarn er de ofte på reisefot i bobilen, da den ene datteren bor på Sortland.

På vinteren går imidertid turen til Spania.

-I begynnelsen av januar reiser vi vanligvis tre måneder til Torrevieja. Det er utrolig deilig. Vi går turer hver dag, spiller bowling, er på dans og i det hele tatt.

-Det hadde jeg ikke klart dersom leddene ikke hadde bedret seg, så det er storveis, smiler Oddbjørg Kraknes.

Tilbakemeldinger

4.4 av 5 stjerner (243 anmeldelser)
Johannes Landmark
7. august 2021

Eg meiner at ledd og muskulatur særleg knytta til kne og aksler, er meir bevegelege. Eg har god tru på... Les mer

Johannes Landmark
7. august 2021

Eg meiner at ledd og muskulatur særleg knytta til kne og aksler, er meir bevegelege. Eg har god tru på Olivita då eg ser den inneheld fettsyrer, vitaminer o.a. som me treng, og som det ofte er litt for lite av i koshaldet.

Olivita: Takk for din tilbakemelding. Flott å høre at leddene er blitt mer bevegelige. Vi har mange som rapporterer om det samme. Det viktigste med Olivita er at den er omega-3 fra selolje og er rik på antioksidanter fra olivenolje. Antioksidantene beskytter omega-3 fettsyrene fra å harskne og olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Torunn M Eriksen
11. juli 2021

Det virker som at når jeg tar det hver dag har virket til å fjerne svært plagsom stivhet i muskler... Les mer

Torunn M Eriksen
11. juli 2021

Det virker som at når jeg tar det hver dag har virket til å fjerne svært plagsom stivhet i muskler og ledd. Jeg brukte kapsler først. Bra det. Bytta til flytende. Enda bedre 🌷 Overraskelse: Oljen smaker absolutt ikke tran 🌷

Olivita: Så godt å høre at du har effekt 🙂

Rita Helene Lunde
14. april 2021

Har fått mye bedre knær ved bruk av Olivita Les mer

Rita Helene Lunde
14. april 2021

Har fått mye bedre knær ved bruk av Olivita

Olivita: Veldig glad på dine vegne 🙂

Helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og bidrar til å opprettholde normale knokler.

Introduksjonstilbud

50 % rabatt og effektgaranti

Bestill Olivita +Ledd

  • Introduksjonstilbud 50 %: Nå 349,-
    2 mnd. dose. 3 enheter Olivita omega-3 og 1 boks +Ledd. Levering annenhver måned til 698,- Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett. Leveres i din postkasse. Effektgaranti! Merker du ikke effekt på dine ledd, får du alle pengene tilbake.
  • Velg variant

    (PS: +Ledd kommer i tablettform)
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
  • Send bestilling

Nå er vi kvitt leddplagene våre
“Nå er vi kvitt leddplagene våre”

Oddbjørg og Bjørnar Kraknes, Kongsberg

Randi Bushmann bruker Olivita
“Smører knærne mine”

Randi Bushmann, Tromsø

Inger Bredahl bruker Olivita
“Jeg vil absolutt anbefale til de som har leddplager”

Inger Bredahl, Stavanger