Olivita+Ledd inneholder aktive næringsstoffer som lindrer og forebygger leddplager. Dette gjør at du kan leve det aktive livet du ønsker, uten stive og ømme ledd.

Jon Selfors fra Tromsø slet med svake leddplager noe som hemmet han i å være i aktivitet
Jon Selfors fra Tromsø slet med svake leddplager noe som hemmet han i å være i daglig aktivitet

Effektgaranti på leddplager

Kombinasjonen av selolje, kaldpresset olivenolje, gurkemeie og magnesium, har så god virkning på leddplager at vi tilbyr effektgaranti til alle våre kunder.

Dette betyr at du kan prøve Olivita+Ledd uten kostnadsrisiko og uten at du trenger bekymre deg for om produktet virker eller ikke.

Våre mange fornøyde kunder gjennom 15 år er blant dem som har gjort oss sikre på produktene vi leverer og derfor tilbyr effektgaranti.

Garantien tilsier at dersom du ikke skulle merke positiv effekt på leddene dine innen ett år, får du alle pengene refundert.

Om Olivita+Ledd

Kosttilskuddet Olivita+Ledd består har selolje, kaldpresset olivenolje, magnesium, gurkemeie og nypeekstrakt som komponenter. Disse aktive næringsstoffene har vitenskapelig bevist effekt på ledd, muskler og bindevev og er godkjent av det europeiske mattilsynet (EFSA).

Daglig inntak av Olivita+Ledd kan derfor bidra til reduksjon av svake leddplager og mindre stive og ømme ledd, slik at du får en bedre hverdag.

15 års erfaring

Olivita AS er selskapet som har utviklet kosttilskuddene Olivita og +Ledd.

Olivita AS har kontor i Tromsø og har vært på markedet siden 2006. Som kunde kan du føle deg trygg på at du handler med en profesjonell kosttilskuddaktør.

Spar penger og få effektgaranti med på kjøpet


2 måneders forbruk +Ledd koster kr. 299,-. 2 måneders forbruk Olivita koster kr. 618,-. Kjøper du produktkombinasjonen sammen får du alle produktene for kr. 698,-

Du sparer kr. 219,- og i tillegg er det kampanje med 50 % på første bestilling og produktpakken kommer med effektgaranti på ledd. Har du ikke merket effekt innen 1 år får du alle pengene tilbake.

Dersom du kjøper produktpakken Olivita+Ledd har du ikke behov for ytterligere kosttilskudd for hjerte, ledd og immunforsvar.

Dette gjør at annet inntak av omega-3, D-vitamin, magnesium og andre enkeltstående kosttilskudd blir overflødig og trengs ikke å kjøpes i tillegg.

Ergo utgjør produktpakken en kostnadseffektiv kosttilskuddsløsning for deg som tar flere ulike tilskudd for å opprettholde en aktiv livsstil.

Tilbud 50 % på dine 2 første måneder med Olivita +Ledd

Du betaler kun 349,- for 3 enheter Olivita og 1 enhet +Ledd.

Rett hjem i postkassen annenhver måned. Ingen bindingstid. Effektgaranti!

Mer om Olivita +Ledd pakken

Les andre kunders erfaringer

Ingredienser og helseeffekter

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne og smidige ledd. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Vitamin D, B12 og C bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Magnesium, vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Magnesium og vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Bli kvitt eller reduser leddplager.

Kampanje akkurat nå med 50% rabatt på første kjøp og effektgaranti. Kun kr. 349,-

Bestill Olivita +Ledd

  • Tilbud 50 % og effektgaranti: Nå 349,-
    2 mnd. dose. Leveres i din postkasse. Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett.

  • Fyll inn kontaktinformasjon
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
    (PS: +Ledd er i tablettform)
  • Send bestilling