Anna Reiersen

Anna Reiersen
Anna Reiersen

I sitt voksne liv har Anna Reiersen bodd både i Nord-Norge og på Vestlandet. Hun har vært yrkesaktiv i mange år og hele tiden har hun jobbet i helsesektoren, enten med psykisk utviklingshemmede på institusjon, eller som hjemmehjelp i kommunen.

Slet med stive og ømme ledd

I dag er pensjonisten Anna Reiersen så myk som en 87-åring kan være, men det har ikke alltid vært sånn. En periode var hun så stiv i beina at det var vanskelig å sette seg ned på toalettet. Hun fikk fysikalske behandlinger som holdt henne noenlunde frisk en liten stund, men det tok ikke lang tid før stivheten tiltok igjen.

-I de periodene det sto på som verst våknet jeg ofte om natta, sier Anna.

Merket effekt etter ca. 6 måneder

For en tid tilbake begynte hun å ta daglige doser av produktpakken Olivita og +Ledd.

-Det tok et halvt år før jeg merket skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig.

En del av faste rutiner

Anna tror det er veldig viktig å ta kosttilskuddet hver dag og selv om en aktiv livsstil også er veldig viktig for å få god helse, så er hun ikke i tvil om at Olivita som er forsket frem ved Universitetet i Tromsø har veldig positiv forebyggende effekt på helsen .

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Kampanje

Effektgaranti og 50 % rabatt på første forsendelse

Merker du ikke effekt på dine ledd får du alle pengene tilbake.

Olivita naturell og +Ledd, muskler og skjelett
  • 299,- for 2 mnd. dose. Deretter levering annenhver måned til 598,- Ingen bindingstid!
    +Ledd er i tablettform og forhåndsvalgt
  • Vi henter personopplysninger fra 1881. Ved hemmelig nummer må du fylle ut manuelt.
    Vi fant ikke dette nummeret i 1881-databasen. Det kan være registrert som privat, bedrift eller reservert fra nummeropplysningen 1881. Fyll ut feltene manuelt.
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling (man-fre 0830-1600)