Anna Reiersen

Anna Reiersen
Anna Reiersen

I sitt voksne liv har Anna Reiersen bodd både i Nord-Norge og på Vestlandet. Hun har vært yrkesaktiv i mange år og hele tiden har hun jobbet i helsesektoren, enten med psykisk utviklingshemmede på institusjon, eller som hjemmehjelp i kommunen.

Slet med stivhet og verk

I dag er pensjonisten Anna Reiersen så myk som en 87-åring kan være, men det har ikke alltid vært sånn. En periode var hun så stiv i beina at det var vanskelig å sette seg ned på toalettet. Hun fikk fysikalske behandlinger som holdt henne noenlunde frisk en liten stund, men det tok ikke lang tid før stivheten tiltok igjen.

-I de periodene det sto på som verst våknet jeg ofte om natta med verk i hele kroppen, sier Anna.

Merket effekt etter ca. 6 måneder

For noen år siden begynte hun å ta daglige doser av Olivita, og på samme måte som med mange andre i hennes situasjon, har oljesammensetningen som er forsket frem ved Universitetet i Tromsø forandret livssituasjonen for Anna.

-Det tok et halvt år før Olivita ga skikkelig effekt, men nå er stivheten i kroppen ubetydelig.

Olivita som en del av faste rutiner

Anna tror det er veldig viktig å ta Olivita hver dag og selv om en aktiv livsstil også er veldig viktig for å få god helse, så er hun ikke i tvil om at Olivita som er forsket frem ved Universitetet i Tromsø har veldig positiv effekt både på leddene og i tillegg huden.

Huden ble bedre med Olivita

-I tillegg til at jeg hadde problemer med leddene, har jeg også hatt tørre hudflekker, eller små områder med rødlig hud, men etter jeg begynte med Olivita forsvant flekkene, sier en fornøyd Anna Reiersen.

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne og smidige ledd. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Bestill Olivita +Ledd

  • Tilbud 50 % og effektgaranti: Nå 349,-
    2 mnd. dose. Leveres i din postkasse. Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett.

  • Fyll inn kontaktinformasjon
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
    (PS: +Ledd er i tablettform)
  • Send bestilling