Lise L. Lockart

Lise L. Lockart bruker Olivita
Lise L. Lockart

Jeg merket at jeg gradvis fikk stive og ømme ledd som forplantet seg. Det var mange tunge dager og jeg har alltid vært avhengig av å kunne bruke kroppen i jobben.

Svake leddplager som forplantet seg

Lise bor i Nordkjosbotn i Troms og jobbet tidligere som servitør, men jobber nå i helsevesenet som helsefagarbeider. For å kunne fortsatt ha et aktivt arbeidsliv følte hun at noe måtte gjøres.

Et foredrag ble starten på livsstilsendringen for Lise, da ble hun presentert for Olivita og +Ledd. Jeg ble nysgjerrig og deretter kjøpte jeg det noen dager senere og det har siden vært min faste følgesvenn.

Gradvis mykere i leddene

– Gradvis ble jeg mindre stiv og øm i leddene. Det er helt utrolig, sier Lise.

Comeback i skiløypa

20 år etter sist hun benyttet seg av langrennskiene er hun klar for skitur igjen.

– Det har jeg ikke gjort på 20 år ettersom jeg har hatt stive og ømme ledd.

– Jeg hadde aldri trodd noensinne at jeg skulle finne på å gå på ski igjen. Jeg gleder meg til å komme i gang nå – løypene er perfekt preparert, stråler hun.

Tipset moren om Olivita og +Ledd

Lockhart forteller videre at hun har rådet sin mor til å bruke produktet.

-Hun startet å bruke dette og hadde et opphold, men har begynt på igjen. Hun sier hun merket forskjell når hun hadde opphold ei stund. Så nå har hun erfart at det er best å bruke det året rundt.

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Bestill Olivita +Ledd

  • Introduksjonstilbud 50 %: Nå 349,-
    2 mnd. dose. 3 enheter Olivita omega-3 og 1 boks +Ledd. Levering annenhver måned til 698,- Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett. Leveres i din postkasse. Effektgaranti! Merker du ikke effekt på dine ledd, får du alle pengene tilbake.
  • Velg variant

    (PS: +Ledd kommer i tablettform)
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
  • Send bestilling