Janne R. Karlsen

Janne Karlsen bruker Olivita
Janne Karlsen

Janne R. Karlsen fra Tromsø arbeider i barnehage. I mange år har hun slitt med svake leddplager. De stive og ømme leddene har plaget henne både på jobb og på fritiden.

Janne slet med svake leddplager

Jeg har prøvd mye forskjellig for å redusere de svake leddplagene uten hell og jeg tenkte også på bivirkningene det kunne gi. Hun har over en lengre periode kjent til Olivita gjennom å ha lest artikler og omtaler om produktet.

– Jeg hadde lest litt om Olivita og bestemte meg for å teste det ut.

Merket effekt etter 3 måneder

– Etter relativt kort tid, ca. 3 mnd, merket jeg bedring. Jeg mener selv at Olivita har hjulpet mine stive og ømme ledd, sier Karlsen

Også etter de 3 månedene har hun merket at hun er mindre stiv og øm i leddene.

– Jeg kjente det ble lettere å bevege seg på jobben og i fritiden, forteller Janne ivrig.

Vil spre ordet om Olivitas positive effekt til familie og venner

– Jeg har tipset flere om Olivita og at det er verdt å prøve det. Mine venninner og søstre har begynt med produktet etter tips fra meg, sier Janne Karlsen.

Vet du om produktene har hjulpet dem?

– Søstrene mine har brukt Olivita lengre enn mine venninner, og har fortalt meg at de har hatt positiv effekt av Olivita, forteller Janne.

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne og smidige ledd. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Har du ikke merket effekt på ledd eller muskler innen 1 år, får du alle pengene tilbake.

Bestill Olivita +Ledd

  • Introduksjonstilbud 50 %: Nå 349,-
    2 mnd. dose. Motta deretter Olivita+Ledd annenhver måned til 698,- Leveres i din postkasse. Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett. Effektgaranti!
  • Velg variant

    (PS: +Ledd kommer i tablettform)
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
  • Send bestilling