Henny Klægstad

Henny Klægstad bruker Olivita
Henny var preget av et liv med hardt arbeid

Henny (88) vokste opp som gårdsjente et lite stykke utenfor Tromsø. Med en invalid mor, far og brødre på havet var Henny preget av et liv med hardt fysisk arbeid.

Har brukt Olivita i mange år

-Jeg tar en stor spiseskje hver dag til frokost og har gjort dette i snart 15 år, forklarer 88-åringen. Selv om jeg har prøvd lignende produkter før, er Olivita det produktet som har gitt meg best effekt, sier Henny Klægstad.

Kan ikke være uten Olivita

-Det er noe spesielt med Olivita, jeg har tidligere prøvd tran, men det er ikke like helsebringende. Ikke for meg i alle fall. Jeg kan ikke være uten den, jeg merker jeg blir sterkere av Olivita.

Gikk tom, ble stiv i leddene

– Jeg kjente på hvordan hverdagen var uten Olivita da jeg gikk tom etter å ha vært på reise til Kanariøyene. Jeg merket at jeg var stiv og øm i leddene av å gå i trappene. Kan det være Olivita? Tenkte jeg. Så jeg dro å kjøpte Olivita og etter 14 dager var det borte.

En kombinasjon av Olivita, kosthold og aktivitet

Henny er klar på at det er viktig med et næringsrikt kosthold og fysisk aktivitet i tillegg til Olivita. Hun får mange kommentarer fra venninnene sine om at de har bitt seg merke i hennes aktive livsstil.

– Jeg mener selv kombinasjonen av Olivita, moderat trening og godt kosthold er forklaringen på at jeg kan være aktiv slik jeg selv ønsker. Og det uten å måtte slite med stive og ømme ledd lengre, stråler Henny.

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne og smidige ledd. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Bestill Olivita +Ledd

  • Tilbud 50 % og effektgaranti: Nå 349,-
    2 mnd. dose. Leveres i din postkasse. Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett.

  • Fyll inn kontaktinformasjon
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
    (PS: +Ledd er i tablettform)
  • Send bestilling