Gunn Opdal Sætran

Gunn Odal Sætran bruker Olivita
Gunn Opdal Sætran

Gunn Opdal Sætran (55) fra Namsskogan i Trøndelag har lenge vært plaget med stive og ømme ledd. Med hobbyer som håndarbeid og strikking ble leddplagene etterhvert en utfordring.

Slet med stive og ømme ledd

– Jeg har gått å vært stiv og øm i leddene hele døgnet, forteller Gunn.

Hun forteller videre at hun ble tipset om Olivita og +Ledd av en venninne som i utgangspunktet var litt skeptisk. Gunn valgte også å prøve det, og etter at hun begynte med produktet har hun også blitt bedre i leddene.

– Jeg har hatt veldig god effekt av det. Jeg sliter mye med svake leddplager og stive og ømme ledd. Dette har blitt mye mildere.

Allerede etter 14 dager merket hun forskjell

– Jeg hadde mindre stive og ømme ledd og var også blitt smidigere i leddene. Jeg klarte å gå ut på turer. Før kunne jeg nesten ikke bevege meg, forteller Gunn.

Økt livskvalitet med Olivita og +Ledd

Selv om hun fortsatt er ufør og ute av stand til å jobbe, opplever Gunn nå økt livskvalitet etter at hun begynte på Olivita og +Ledd.

– Jeg har fått en hverdag som ikke er preget av stive og ømme ledd. Egentlig har jeg på mange måter fått en ny kropp, sier hun.

– Det er mange som ikke tror på slike ting, og jeg har prøvd det meste. Olivita og +Ledd er faktisk det eneste som har hjulpet meg, forteller Sætran.

Anbefaler Olivita og +Ledd til andre med svake leddplager

Derfor anbefaler nå Gunn Olivita og +Ledd pakken til andre som er i lignende situasjon som henne.

– Jeg anbefaler det virkelig til alle som har stive og ømme ledd og svake leddplager. Olivita og +Ledd er et kjempeprodukt, og jeg anbefaler det virkelig. Ser jeg at jeg for lite igjen får jeg litt panikk og håper det rekker til før den nye forsendelsen, sier hun og ler.

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Bestill Olivita +Ledd

  • Introduksjonstilbud 50 %: Nå 349,-
    2 mnd. dose. 3 enheter Olivita omega-3 og 1 boks +Ledd. Levering annenhver måned til 698,- Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett. Leveres i din postkasse. Effektgaranti! Merker du ikke effekt på dine ledd, får du alle pengene tilbake.
  • Velg variant

    (PS: +Ledd kommer i tablettform)
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
  • Send bestilling