Åshild P. Larsen

Åshild Paulsdatter Larsen bruker Olivita
At kroppen tåler en aktiv livsstil betyr alt, forteller Åshild Paulsdatter Larsen

Det å kle på meg fjellskoene og være ute i naturen er livet mitt. Det betyr alt. Jeg er ute i fjellet året rundt – enten på ski eller føttene. Det er ren lykke og hverdagsmagi. At kroppen tåler en aktiv livsstil betyr alt. Det samme gjelder i jobben som vernepleier på sykehuset.

Aktivt yrke

– I tillegg jobber jeg på sykehuset og har en travel hverdag som gjør at føttene mine knapt er i nærheten av belegget. Det innebærer at man må være i rimelig god form for å ha en sånn type jobb. Jeg går i 100 % stilling og det skal jeg gjøre i mange år til, sier Åshild Paulsdatter Larsen.

Stive og ømme ledd

– For tre år siden kjente jeg at leddene mine begynte å bli veldig ømme og stive og jeg tenkte at nå måtte jeg begynne å forebygge, slik at jeg kunne fortsette med min aktive livsstil i mange år til.

Anbefalt Olivita og +Ledd av god venninne

– Ei god venninne og en kollega av meg tipset meg i den forbindelse om Olivita. Det og +Ledd har jeg brukt siden. Det har hjulpet meg masse, sier Åshild.

Gradvis mykere i leddene

– Forandring skjedde ikke over natten, men etter at jeg begynte med Olivita og +Ledd kjente jeg etter hvert at jeg var mindre øm og stiv i leddene, og jeg ble gradvis mykere, sier Åshild.

– Kjenner du ikke til stivheten i leddene i dag?

– Veldig lite, men jeg kjenner det dersom jeg står over Olivita og +Ledd en uke. Da kjenner jeg at jeg blir stivere i fingrene. Min anbefaling er å bruke Olivita og +Ledd. Det er veien til en aktiv hverdag, smiler hun.

Les om andre kunders erfaringer

Godkjente helsefordeler

Nypeekstrakt bidrar til å opprettholde sunne, smidige, sterke og mobile ledd. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knokler og brusk sin normale funksjon. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon og som har betydning for bruskens normale funksjon. Magnesium, vitamin D og mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje eller 1 dagsdose Olivita.

Bestill Olivita +Ledd

  • Introduksjonstilbud 50 %: Nå 349,-
    2 mnd. dose. 3 enheter Olivita omega-3 og 1 boks +Ledd. Levering annenhver måned til 698,- Ingen bindingstid. 14 dagers angrerett. Leveres i din postkasse. Effektgaranti! Merker du ikke effekt på dine ledd, får du alle pengene tilbake.
  • Velg variant

    (PS: +Ledd kommer i tablettform)
  • Har du ikke e-post? Ring 464 33 000 for bestilling.
  • Send bestilling